Palautukset

Palautukset

Tarjoamme kaikille tuotteillemme Urheilutuet.fi tuotetakuun. Takaamme tyytyväisyytesi lupaamalla palauttaa rahat takaisin 100% mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiin. Palautamme rahat neljäntoista (14) työpäivän sisällä mitattuna ajanhetkestä kun saamme palautetut tuotteet.

Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäispakkauksessaan. Ilmoita asiakaspalveluumme [email protected], kun palautat tuotteen.

Ilmoita:

  • Minkä tuotteen palautat
  • Haluatko vaihtaa toiseen kokoon / tuotteeseen vai perutko tuotteen tilauksen 
  • Millä maksutavalla maksoit tuotteen
  • Tilinumerosi rahojen palautusta varten, jos maksoit verkkopankissa

Asiakaspalvelumme kanssa voit sopia, kuinka haluat menetellä takaisinmaksun kanssa. Käytännöt vaihtelevat maksutavan mukaan. Myös vaihto toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin onnistuu. 

Reklamaatiot

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ilmoita siitä viipymättä. Käsittelyn nopeuttamiseksi ota viallisesta tuotteesta kuva, jossa vika näkyy ja lähetä se asiakaspalveluumme: [email protected]. Älä palauta viallista tuotetta ennenkuin olet sopinut siitä asiakaspalvelun kanssa. Reklamaatiot käsitellään yhdessä maahantuojan tai valmistajan kanssa. 

Vaihto tai palautus pakettipisteen automaatilla

Palauttaminen tapahtuu samaan pisteeseen mistä noudit tilauksen. Valitse pakettipisteen automaatista palautus ja jätä paketti lokeroon. Paketissa on oltava paikallaan alkuperäinen pakettikortti, jossa lukee lähettäjä sekä vastaanottaja.

Mikäli palauttamisesta herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. 

Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.

Urheilutuet.fi maksaa palautuksista koituneet kulut. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää enintään 30 päivää. Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.