URHEILUTUET.FI

OLKApääTUki

Urheilutuet.fi auttaa sinua olkapäävaivojesi selättämisessä ja niiden ehkäisemisessä. Olkapäätuki valikoimastamme löydät, oikeanlaisen tuen olkapäävammasi kuntouttamiseen ja ehkäisyyn olit sitten arkiliikkuja tai ammattiurheilija.

Olkapäätuet

Näytetään kaikki 4 tulosta

Olkapäätuki on apu olkapäävaivoihin

Olkapääkipu voi johtua hyvin monesta eri asiasta. Olkapääkipua voi syntyä muunmuassa vamman (rasitusvamma, lihasrevähdys, venähdys), virheasennon, sairauden (nivelrikko, niveltulehdus, diabetes) tai huonon työergonomian seurauksena. Olkapäätuki stabiloi olkapäätä sekä hartioita antaen tukea liikkeen aikana, keventäen olkapäähän kohdistuvaa kuormitusta, lämmittäen olkapään lihaksia ja lievittäen olkapääkipua. Tuen avulla olkapään tavallista käyttöä voidaan jatkaa vaivasta huolimatta, joka puolestaan edistää useimpien olkapääongelmien hoitoa. Liike ylläpitää olkapään toimintaa ja liikkuvuutta, joten olkapään aktiivinen käyttö kivun sallimissa rajoissa on parempi vaihtoehto kuin täysin passiivinen lepo.

Useimmat olkapäätuet ovat suunnittelunsa ansiosta helppoja ja mukavia käyttää vaatteiden alla liikunnan lisäksi myös arjessa. Tukitasoa ja olkapään liikerataa voidaan muuttaa tarpeen mukaan säätöremmien avulla.

-50%
Varasto loppu
29.75 sis alv 24%.
-50%
49.95 sis alv 24%.
-50%
49.95 sis alv 24%.
-50%
9.95 sis alv 24%.

Valitse sinulle sopiva olkapäätuki

Tukia on saatavilla kevyinä malleina, jotka eivät rajoita olkapään liikettä, mutta antavat olkapään lihaksille ja nivelille kaivattua tukea ja kompressiota. Liikeratojensa ansiosta kevyet olkapäätuet soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi liikunnan aikana. Raskaat olkatuet rajoittavat enemmän olkapään liikettä, joka estää olkapään virheasentoja ja sallii vakavampien olkavammojen kuntoutuksen. Urheilutuet.fi valikoimassa on saatavilla myös ryhtivaljaita, jotka oikaisevat hartioiden asentoa paremman ryhdin saavuttamiseksi. Ryhtivaljaat estävät ryhdin lyyhistymisen esimerkiksi päätetyöskentelyn aikana.