URHEILUTUET.FI

RANNETUki

Urheilutuet.fi auttaa sinua rannevaivojesi selättämisessä ja niiden ehkäisemisessä. Valikoimastamme löydät rannetuet joka tasoisen rannevamman kuntouttamiseen ja ehkäisyyn olit sitten arkiliikkuja tai ammattiurheilija.

Rannetuet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Rannetuki auttaa ennaltaehkäisemään ja kuntouttamaan vammoja

Kätemme ovat käytössä lähes jatkuvasti jokapäiväisessä elämässämme, jonka takia käden ja ranteen rasitusvamma, kiputila, tulehdus tai muu ongelma voi olla turhauttava vaiva. Käsien vammat ja muut vaivat kannattaa ottaa vakavasti, jotta voimme välttyä pidempiaikaisista ongelmilta. Tässä asiassa apuun rientää juuri sinulle sopiva rannetuki.

-50%
Varasto loppu
12.45 sis alv 24%.
-50%
Varasto loppu
7.25 sis alv 24%.
-50%
9.75 sis alv 24%.

Valitse rannetuki oikein

Rannetuki auttaa sekä ennaltaehkäisemään että kuntouttamaan vammoja. Rannetuet vakauttavat ranteen tukien sitä juuri oikean määrän tarpeestasi riippuen. Kevyt rannetuki mahdollistaa ranteen liikuttamisen urheilun aikana, antaen ranteelle silti tukea lievittäen ranteeseen kohdistuvaa rasitusta. Ranteen rasitusvammat ovat erittäin yleisiä erityisesti mailapeleissä kuten tenniksessä tai sulkapallossa.
Jotkin rannetuet sisältävät lastan, jolla ranne saadaan pysymään samassa asennossa, jotta vamma pääsee paranemaan ilman ylimääräistä rasitusta. Kun vamma on parantunut siihen pisteeseen, että ranteelle voi alkaa antaa taas liikettä, kevyempää tukea antava rannetuki voi ehkäistä vamman uusiutumisen. Valikoimastamme löydät rannetuet joka tasoiseen rannevaivaan ja haluammekin olla tukenasi näiden vaivojen selättämisessä.