URHEILUTUET.FI

SELKÄTUki

Urheilutuet.fi auttaa sinua selkävaivojesi kuntoutuksessa ja niiden ehkäisemisessä. Valikoimastamme löydät selkätuet joka tasoisen selkävamman kuntouttamiseen ja ehkäisyyn olit sitten arkiliikkuja tai ammattiurheilija. 

Selkätuet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Selkätuki auttaa sinua selkävaivojen hoidossa

Selkäkipu on yleinen vaiva, jonka syinä voivat olla esimerkiksi iskias, noidannuoli, välilevynpullistuma, lihasrevähdys tai huono työergonomia. Selkätuki on tehokas apuväline selän tukemiseen ja kivun lievittämiseen edellä mainituista selkävaivoista kärsiville. Huomaamattoman rakenteensa ansiosta selkätuet soveltuvat käytettäväksi vaatteiden alla töissä, vapaa-ajalla ja vaikka treenin aikana. Selkäleikkauksesta toipuessa tuet auttavat jokapäiväisissä aktiviteeteissa koko kuntoutusprosessin ajan.

Vaikka selkätuki tuo helpotusta moneen selkävaivaan, sitä kannattaa välillä käyttää harkiten. Suosittelemme selkätuen käyttöä erityisesti tilanteissa, joissa selkään tiedetään kohdistuvan tavallista enemmän rasitusta ja asennon ollessa selälle erityisen kuormittava. Muissa tilanteissa selkätuen käytön voi hetkeksi jättää pois, jotta selkälihakset voivat toimia normaalisti ja sitä kautta selän tukilihaksen vahvistuvat. Selän omien lihasten kehittäminen helpottaa monia selkäongelmia. Vakavien selkävammojen kohdalla on syytä noudattaa aina lääkärin antamia ohjeita.

-50%
28.95 sis alv 24%.
-50%
24.95 sis alv 24%.
-50%
Varasto loppu
32.45 sis alv 24%.
-80%
11.90 sis alv 24%.
-50%
27.45 sis alv 24%.
-50%
9.45 sis alv 24%.

Valitse sinulle sopiva selkätuki

Selkätukia on saatavilla kevyttä tukea antavista malleista aina vahvistettuihin ja itse kiristettäviin malleihin. Kevyet selkätuet ovat hyvä valinta antamaan pienen määrän lisätukea esimerkiksi arjen askareisiin tai liikuntaan. Vahvat selkätuet rajoittavat enemmän selän liikettä, joten ne ovat hyvä valinta erilaisten selkävammojen kuntouttamiseen.